تفاوت کره حیوانی و مارگارین چیست
چرا مارگارین ارزان است؟ راه تشخیص کره سنتی و مارگارین چیست؟ آیا از مضرات مارگارین خبر دارید؟
به صورت کلی کره ها به دو دسته گیاهی و حیوانی تقسیم می شود که برخی از کره های گیاهی غالبا گران قیمت هستند برای مثال کره نارگیل و کره پسته.
- اما کره مارگارین که به صورت صنعتی از چندین نوع روغن تهیه می شود که یک پنجم کره گوسفندی قیمت دارد و شکل مشابهی به کره حیوانی دارد در بازار به فراوانی به فروش می رود .این نوع کره به خاطر بالا بودن اسید چرب ترانس در ساختار خود به شدت به سلامت قلب و عروق مضر است و از سوی وزارت بهداشت مصرف مارگارین در کارخانه های بستنی سازی و رستوران ها با محدودیت های زیادی همراه است.
هر چند که تشخیص کره حیوانی و کره مارگارین به صورت جداگانه بسیار آسان است اما برخی افراد سود جو در عملی نا خوشاید دست به ترکیب این دو نوع کره و فروش آن به جا کره حیوانی می کنند.
در تشخیص جداگانه این دو نوع کره می توان از دو عامل کمک گرفت
- طعم:مارگارین فاقد طعم و عطر است و در مقابل هم کره گوسفندی و هم کره گاوی طعم خاصی دارند و درحین پخت و پز بو خوبی به محیط پراکنده میکنند
- دما ذوب:کره حیوانی در دما اتاق نیمه جامد و بسیار نرم است که در مقابل مارگارین این ویژگی را ندارد
اما اگر در خرید کره حیوانی به وجود مارگارین شک کردید به این نکات توجه کنید
- مارگارین در دهان آب نمیشود و به سقف دهان می چسبد
دیدگاه ها
ثبت دیدگاه
محصولات پیشنهادی
اولین نفری باشید که دیدگاهی ثبت میکند!