پنیر لیقوان

کلمات پیشنهادی: کره محلی کشک گل محمدی گرده گل
نمایش نتایج بیشتر
تلفن پشتیبانی: 09148269208
بهترین مادربرد ایسوس

عسل تقلبی سم شیرین!

92 بازدید
0 دیدگاه
01 فروردین، 1402
زمان مطالعه: 5دقیقه
راه های شناخت عسل تقلبی از عسل واقعی

عسل تقلبی سم شیرین!

متاسفانه در سال های اخیر برخی از زنبور داران سودجو برای سود بیشتر خودشان بجای فروش عسل های طبیعی دست به فروش عسل های تقلبی و بی کیفیت زدند که این عسل ها بخاطر داشتن شکر زیاد و کیفیت پایین عامل بروز بیماری هایی مثل دیابت و ... میشوند و سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کنند

چه عسل هایی بی کیفیت و تقلبی می باشند؟

عسل های تقلبی شاید شکلی شبیه عسل های طبیعی داشته باشند اما ترکیبات آنها چیزایی باشد که به دخالت انسان انجام شده ، در ادامه ما برای شما راه هایی برای تشخیص عسل تقلبی از طبیعی اوردیم

چرا باید از عسل های ارزان قیمت دوری بکنیم؟

یکی از اصلی ترین عوامل خطرناک بودن عسل های ارزان قیمت تقلبی بودن آن است که بشدت برای سلامتی ما مضراست و باعث بروز خیلی از بیماری ها میشود ، معمولا در این عسل ها بجای شهد گل از موادی ارزان قیمت مثل شکر و آب، آبمیوه ها، شربت ذرت و حتی مواد افزودنی شیمیایی که بشدت برای سلامتی مضر است برای تهیه عسل توسط زنبوران استفاده میشود

چه عسلی طبیعی است؟

بصورت کلی عسلی طبیعی است که توسط زنبور ساخته شده باشد و عسل آن از شهد گل ها جمع آوری شده باشد و هیچ دستکاری توسط انسان ها نشده باشد ، این عسل دارای خواص درمانی بسیار مثل تقویت حافظه ، بهبود عملکرد مغز و بدن و... اشاره کرد که در ادامه بیشتر درباره آن توضیح میدهیم

فواید عسل طبیعی

عسل طبیعی دارای خواص زیادی می باشد که ما اینجا به چند مورد اشاره کرده ایم

• عسل دارای حاصیت ضد التهاب و ضد باکتری می باشد که برای درمان التهاب ها و عفونت ها می تواند موثر باشد

• مصرف منظم عسل می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند

• عسل دارای خواص آرام‌بخش برای حلق و راه‌های تنفسی است و می‌تواند در تسکین سرفه و سرماخوردگی کمک کند.

• عسل حاوی قندهای ساده مانند گلوکز و فروکتوز است که به عنوان منبع انرژی برای بدن عمل می‌کنند.

• مصرف عسل می‌تواند به ترمیم و آبرسانی پوست کمک کند و به زیبایی پوست کمک کند.

روش های تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

بصورت کلی روش های زیادی برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی مطرح میشود که معمولا بیشترآنها قابل دور زدن توسط افراد سودجو وطمع کار می باشد و همچنین تشخیص اصل یا تقلبی بودن عسل کار آسانی نیست و به تجربه و تخصص نیاز دارد ولی درکل ما برای شما چندتا از موثر ترین و معروف ترین روش های تشخیص عسل طبیعی از تقلبی رو آوردیم:

روش کبریت: یک کبریت را بردارید و مقداری عسل به آن بزنید و یعد پاک کنید و در مرحله بعدی روی یک شعله بگذارید اگر آتش گرفت یعنی عسل شما طبیعی است و اگر آتش نگرفت یعنی عسل شما به دلایل داشتن رطوبت بسیار زیاد تقلبی است

توجه به شکرک عسل: اصلی ترین تفاوت بین عسل طبیعی و تقلبی مولکول های موجود در آن هاست. در عسل تقلب نسبت گلوکز به سایر مولکول های قند بسیار بیشتر است از همین رو بافت شکرک در این نوع عسل بسیار سفت و شکرک های ایجاد شده بزرگ تر میباشد. 

روان بودن و غلظت آن: معمولا عسل های بی کیفیت و تقلبی روان هستند یعنی اگر ظرف عسل را کج کنیم روان هستند و سریع سرازیر میشوند ولی عسل های طبیعی غلیظ هستند و دیرتر سرازیر میشوند

استفاد از روش های حسی: افراد باتجربه با استفاده از رنگ ،بو و مزه تقلبی و یا اصلی بودن آن را می توانند تشخیص بدهند بطور مثال عسل های تقلبی بوی غیر طبیعی دارند ولی عسل های طبیعی بوی ملایم و طبیعی دارند

آیا شکرک زدن عسل دلیل بی کیفیتی آن است؟

خیر شکرک زدن عسل نشانه فاسد شدن ، تقلبی و بی کیفیت بودن آن نیست و شما می توانید همان عسل رو میل فرمایید و حتی عسل های طبیعی بعد از مدتی شکرک میزنند ،این یک باور غلط است که مردم فکر می کنند عسل هایی که شکرک می زنند یا با شکر مخلوط شده اند و یا زنبور ها از شکر تغذیه کردند، گاها شاید دیده باشیم افراد بخاطر شکرک زدن عسل ، عسلی که شاید طبیعی بوده را دور ریختند که همانطور قبلا هم اشاره کردیم کاری اشتباه است ، شاید برایتان جالب باشد ولی بسیاری از کشور ها شکرک زدن عسل را دلیل طبیعی بودن آن و مرغوب بودن آن می دانند

چه عواملی بر کیفیت عسل ها تاثیر می گذارد؟

نوع گل و شهد های آن: شهد گلی که زنبور ها از آن تغذیه می کنند بشدت روی کیفیت عسل تاثیر می گذارد و شهد گل ها از مواد معدنی ، ترکیب شیمیایی و قندها و ... از هم متفاوت هستند و این تفاوت ها باعث میشوند که مزه ، طعم و بوی عسل تغییر کن بصورت کلی اگر بخواهیم بگوییم، عسل هایی که از گل های وحشی و گل های کوهستانی با آب و هوای مناسب جمع آوری میشوند کیفیت بهتری دارند

منطقه جغرافیایی و شرایط محیطی آن: همانطور که قبلا هم توضیح دادیم شرایط محیطی و منطقه جغرافیایی روی کیفیت عسل ها بسیارتاثیر گذار هستند بطور مثال مناطقی که دارای آب و هوای آلوده و کثیف هستند زنبور ها به دلیل وجود گل ها و شهد های بی کیفیت نمی توانند در نتیجه عسل با کیفیتی تولید کنند

نژاد های مختلف زنبور عسل: زنبور های عسل دارای نژاد های مختلفی هستند که هرکدام از آنها شهد های مختلفی رو جمع آوری می کنند و که عسل های آنها از نظرخواص ، مزه، رنگ و ... متفاوت هستند

روش های زنبور داری توسط انسان ها: روش های زنبور داری صنعتی بخاطر استفاده از آنتی بیوتیک ها و مواد شیمیایی بشدت کیفیت عسل ها را پایین میاورد ولی در مقابل روش های سنتی و طبیعی در مقایسه با روش های صنعتی و مدرن از سموم و مواد شیمیایی استفاده نمی کنند وبخاطر همین امر کیفیت بالاتری دارند

 

دیدگاه ها ثبت دیدگاه

اولین نفری باشید که دیدگاهی ثبت میکند!

سبد خرید(0 مورد)
shopping cart سبد خریدتان خالی است